reede, 12. mai 2017

Mis minuga toimub, millega ma selle ära teenisin?

"Mis minuga toimub, millega ma selle ära teenisin?" Kas tuleb tuttav ette? Kindlasti tuleb! olen 100% veendudnud, et kõik me oleme seda lauset oma elus kasutanud. Erinevus on ainult situatsioonis. 

"Igal ühel meist on oma rada, mida käia... "  Meie pere Juuni 2015                    Foto: Anna Volmer
Elame oma tavapärast rutiinset elu, tund tunnilt, päev päevalt, aasta aastalt ja ei pane eriti tähele oma hääle kõla ja infot, mida edastame. Kui ükspäev seda tegema hakkame, siis on tunne, et parem oleks üldse vait. Põhjusel, et info, mis sealt kostub on täis duaalsusi ja ettemääratust. Jõuame lauseni, mida õnnestub meil lugeda, kuulda kõikjalt- Me ise loome oma REAALSUST. Esmalt mõtetena, siis sõnadena ja sealt edasi tegudena, kas siis teadlikult või mitteteadlikult. Keskenduks täna pigem mitteteadlikule poolele!
Oleme käinud koolis, lõpetanud kõrgkoolid jne, ühesõnaga oleme intellektiga olevused. Meil on võime mõelda ja analüüsida, teha järeldusi ning otsuseid. Mida me veel hästi oskame on arvustada!

Väga tihti leiame end situatsioonidest, kus arutletakse kellegi isiklikku situatsiooni, elu, otsust, mida iganes! See tuleb meil nii hästi välja, võtame tuld juurde, satume ekstaasi ja juttu jätkub kauemaks. Kindlasti on tuttav olukord! 
Räägime, kuidas keegi tegi ühe või teise otsuse, sattus täbarsse olukorda ja on seal olukorra keerises. Väga lihtne on jõuda antud tegevuses piirini, mis võib Sinu jaoks, kes arutled teiste tegemiste üle, osutuda ohtlikuks reaalsuseks. 
Üldjuhul, sa poetad kuskil arutelus mõne lause, mis hakkab Sinu reaalsust kujndama. Mis on sealjuures aga kurb - teed seda tahtmatult! Enesele teadmata oled oma hinge skripti kirjutanud ühe või mitu kõrvalteed, mille pead läbi käima ennem, kui jõuda tagasi kiirteele.  Need saatuslikud laused on midagi sarnast: "ma ei saa aru, kuidas tal...; mul ei mahu pähe, kuidas see õnnestus ei õnnestunud...; Miks ta nii tegi, on küsimus... jne jne. 
Sellised sõnade kombinatsioonid edastavad alateadvusesse info, et tahad need situatsioonid järele proovida, kuna ei saa nendest aru!

Universum võtab soovi vastu ja kuvab Sulle sarnase olukorra, kus on isiklikult võimalik antud situatsioon läbi elada. Siin ei mängi aga rolli sinu enese HINGE tee, vaid sa oled pööranud sisse kellegi teise hoovi, et lähemalt VAADATA ja KOGEDA. Olles seda teinud võib tunduda antud situatsioon sulle kuidagi võõras, Sa ei mõista, miks on see sinuga juhtunud? Esitadki endale küsimusi,: "Miks see minuga juhtus? Mida olen teinud, et minuga sellised asjad juhtuvad?!" Vastus on lihtne - oled elanud kellegi teise elu ja Sind on seeläbi pandud tema elukogemusi maitsma.
Kas nüüd on Sinu vastus samasugune nagu siis, kui võtsid õiguse kellegi elu arvustada? Kas on lihtne otsustada, kuidas käituda ja mida teha? Üldjuhul on vastus eitav. Situatsioon võib olla ka kordades raskem, sest sind pannakse proovile. Leia tee labürandist välja ja sa oled kogemuse võrra rikkam.

Sinu duaalsus on lahendatud. Nüüd tead, mis tunne on seista ühes otsas ja tead, mis tunne on seista ka teises otsas. Läbitud on jällegi üks elukogemus, millest loodetavasti on saanud taas üks õppetund. Kui antud õppetund on läbitud ja sa oled enda jaoks teadvustanud põhjuse ja tagajärje vahelise seose, ei pea enam kartma, et seisad taaskord küsimuse ees: "Miks see minuga pidevalt juhtub?" 
Kas on võimalik, et saad nüüd oma isiklikku kiirteed jätkata? 
Seda ei oska mina vastata, on võimalik, et sul on veel mõni kõrvaltee läbi käia, kuid kindel on see, et püsivuse ja tahte korral õnnestub sul lähim tee KIIRTEELE tagasi leida. On vaja keskenduda OMA teele, siis juhivad teeviidad Sind eluteele tagasi sujuvalt ning ümbersõite ja kõrvalteid on elus järjest vähem.

Head teed...



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Eelmine postitus

Nime sünnilugu- SunsetRise on 5!

Mäletan veel üsna erksalt ettevõtte SunsetRise saamislugu, mida saab lugeda postitusest " Kas kannapööre elus on mõistlik?" Posti...

Enim loetud postitused